ΡΩΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
2610 272573
 για e-shop σας
ή γράψτε μας e-mail


CS CART

Το Ηλεκτρονικό Κατάστημα όπως πρέπει να είναι!

Το CS-Cart είναι ένα έτοιμο λογισμικό ανοιχτού κώδικα βασισμένο σε PHP και MySQL για ηλεκτρονικά καταστήματα. Αυτό το πακέτο λογισμικού με το εύχρηστο interface σας επιτρέπει να αρχίσετε τις online πωλήσεις άμεσα. Το σύνολο των χαρακτηριστικών του ταιριάζει σε οποιαδήποτε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους, από ένα μικρό κατάστημα με ένα προϊόν μέχρι ένα πλήρες ηλεκτρονικό κατάστημα.

Σχεδιασμένο με σκοπό την ευκολία στη χρήση και την ευελιξία, το CS-Cart είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες καινοτομίες στο ηλεκτρονικό εμπόριο, οι οποίες εισάγονται σε μια πλατφόρμα διαμορφώσιμων και τροποποιήσιμων πωλήσεων και ηλεκτρονικής προώθησης.

 • cscart 250x250

  Το CS-Cart αποτελεί την απόλυτη λύση για επιχειρήσεις, που επιθυμούν τη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος σε λογική τιμή, ενώ ταυτόχρονα διαθέτει πληθώρα προηγμένων λειτουργιών για να κερδίσουν το μέγιστο από αυτό.

  Με το λογισμικό CS-Cart μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Θα διαπιστώσετε πόσο εύκολη είναι η προσθήκη προϊόντων στο κατάστημά σας, η διαχείριση αποθεμάτων, η αντιμετώπιση των επιστροφών, η στόχευση πελατών σε διαφορετικές περιοχές και χώρες, η δημιουργία δικτύου συνεργατών και πολλά άλλα!

 • storefront 250x250

  Το CS-Cart είναι ειδικά σχεδιασμένο για να κάνει τη διαχείριση πολλαπλών καταστημάτων (Multisotre) εξαιρετικά εύκολη και ευέλικτη. Με την προσθήκη Storefornts μπορείτε να χειρίζεστε όλα τα καταστήματά σας από ένα μόνο κέντρο διαχείρισης, έχοντας πλήρη έλεγχο σε κάθε σας κατάστημα. Τα διαφορετικά καταστήματα μπορούν να διαχειριστούν είτε ανεξάρτητα είτε σαν ολοκληρωμένο δίκτυο με κοινά προϊόντα και πελάτες.

 • multivendor 250x250

  Το Multi-Vendor είναι μια εκτεταμένη έκδοση του CS-Cart, που προσφέρει τη δημιουργία online αγοράς, στην οποία πολλαπλοί πωλητές διαχειρίζονται τις πωλήσεις ων δικών τους προϊόντων μέσα από ένα κοινό διαδικτυακό κατάστημα.

  Η έκδοση Multi-Vendor είναι η τέλεια λύση για διαδικτυακά καταστήματα με πολλαπλούς πωλητές και εικονικά εμπορικά κέντρα με πολλά διαφορετικά τμήματα. Περιλαμβάνει όλες τις λειτουργίες του CS-Cart και προσφέρει δυνατότητες multi-vendor, επιτρέποντας σε διαφορετικούς πωλητές να πωλούν και να διαχειρίζονται τα προϊόντα τους μέσα από μια κοινή βιτρίνα.

CS Cart - Projects

 • Το pharmamondo είναι το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα/online φαρμακείο με εξειδίκευση στα συμπληρώματα διατροφής και βιολογικά προϊόντα.
  Pharmamondo.gr
 • Alfacare: ο πληρέστερος online κατάλογος ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών στην Ελλάδα.
  Alfacare
 • Medicalplus.gr
  Medicalplus.gr
 • Meden Healthcare
  Meden Healthcare
 • Pharmaworld - Online φαρμακείο/κατάστημα προϊόντων υγείας και ομορφιάς
  Pharmaworld
 • 3Dbookstore - Ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο
  3Dbookstore
 • feelwelltoday.com - Online Ψυχολογική Υποστήριξη
  feelwelltoday.com
 • xronokartes.gr - Χρονοκάρτες για φτηνές κλήσεις σε όλο τον κόσμο
  xronokartes.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΑλεξ. Υψηλάντου 208, 26225, Πάτραt2610 272573f2615 002422 ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.


4 + 4 =