Είμαστε...

... μία ομάδα μηχανικών με μεταπτυχιακή τεχνολογική εκπαίδευση και εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών λογισμικού.

Χάρης Κακλαμάνος

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Η/Υ, MSc EPA

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τεχνολογίας Η/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών και από το τμήμα Technology, Policy & Management του Delft University of Technology & Harbin Institute of Technology. Είναι μέλος του ΤΕΕ από το 2005.

Έχει εργαστεί σε εταιρία παροχής υπηρεσιών τηλεφωνίας και συμβουλευτικής με αντικείμενο την ανάπτυξη τερματικού εξοπλισμού κοινόχρηστης τηλεφωνίας και διαχείριση επιδοτούμενων έργων μικρής κλίμακας.

Είναι υπεύθυνος υλοποίησης των έργων της YES Internet και εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης σε εταιρείες marketing και επικοινωνίας, με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη web εφαρμογών και front end development.

Ερατοσθένης Κωσταράς

Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Η/Υ, ΕΜΠ

Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Η/Υ του ΕΜΠ με ειδίκευση στη διαχείριση ενέργειας. Έχει φοιτήσει στο τμήμα Technology, Policy & Management του Delft University of Technology. Πρόσφατα έγινε μέλος ΤΕΕ.

Είναι υπεύθυνος υποστήριξης των έργων της YES Internet και ταυτόχρονα ασκεί το ελεύθερο επάγγελμα του Ηλεκτρολόγου Μηχανικού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΑλεξ. Υψηλάντου 208, 26225, Πάτραt2610 272573f2615 002422 ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τα πεδία με * είναι υποχρεωτικά.


4 + 4 =