κατασκευή ιστοσελίδων κατασκευή e-shops διαφήμιση PPC inbound marketing Η YES Internet είναι
το Digital Agency που ψάχνεις

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Κατασκευή Ιστοσελίδων, E-shops και Digital Marketing για επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αποκτήστε ένα μοντέρνο και αποτελεσματικό website υψηλών απαιτήσεων που υποστηρίζει τις σύγχρονες επικοινωνιακές ανάγκες της εταιρείας σας.

Κατασκευή Eshops

Αποκτήστε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με ένα εύχρηστο και γρήγορο e-shop που καλύπτει τις ανάγκες των πελατών σας και επιτυγχάνει τους στόχους σας.

Native & Web Applications

“Ανεβάστε” την ιδέα σας στο iTunes και το Play Store. Η κατασκευή της mobile εφαρμογής ή του web app της επιχείρησής σας δεν χρειάζεται να είναι πολύπλοκη υπόθεση.

Διαφήμιση PPC

Υλοποιούμε εξαντλητικές καμπάνιες Google Adwords και Facebook Ads προωθώντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο κοινό που επιλέγουμε.

Email Marketing

Από τον σχεδιασμό της καμπάνιας έως την πλήρη αυτοματοποίηση, απογειώνουμε την επικοινωνία με τους πελάτες σας μέσω της πιο αποδοτικής μεθόδου digital marketing.

Inbound marketing

Αυξήστε τους επισκέπτες και τους πελάτες σας, μέσω ενός ολοκληρωμένου πλάνου προώθησης περιεχομένου και αυτοματοποίησης της επικοινωνίας.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ

ΕΜΠΕΙΡΙΑ

Η ομάδα μας αποτελείται από στελέχη με πολυετή εμπειρία στο Digital Marketing & το Web Development. Αξιολογούμε τις προοπτικές και αναλαμβάνουμε τα projects για τα οποία είμαστε σίγουροι ότι θα πετύχουν.

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

Προσωπικό blog ή πολύπλοκο e-commerce application; Για εμάς δεν έχει καμία διαφορά. Διαθέτουμε την τεχνονωσία και την ευελιξία να το υλοποιήσουμε χωρίς καθυστερήσεις ή “εκπτώσεις” στο τελικό αποτέλεσμα.

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ

Αναλύουμε τις ανάγκες, υλοποιούμε τις ιδέες και επιτυγχάνουμε τους στόχους. Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε online πρόκληση για εσάς ή την επιχείρησή σας.

ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

Όταν έρθουμε σε επαφή θα σας αντιμετωπίσουμε με ήθος & επαγγελματισμό. Απεχθανόμαστε το hard selling και είμαστε ο συνεργάτης που μπορείτε να εμπιστεύεστε για πολλά χρόνια.

ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Αναγνωρισμένες πλατφόρμες
διαχείρισης online περιεχομένου

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο για την κατασκευή ιστοσελίδων στον κόσμο.

Το WooCommerce είναι η πιο ευέλικτη πλατφόρμα για την κατασκευή e-shops στον κόσμο.

Το WordPress είναι το πιο δημοφιλές εργαλείο για την κατασκευή ιστοσελίδων στον κόσμο.

Το WooCommerce είναι η πιο ευέλικτη πλατφόρμα για την κατασκευή e-shops στον κόσμο.

Πείτε μας για το επόμενο project σας! Εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα. Συμπληρώστε τη φόρμα